Met KLM kans op een inspirerende reis met een beroemde reisgenoot

Amstelveen, 24-05-2012- KLM lanceert vandaag wereldwijd een nieuwe campagne ‘Be My Guest’. Via de campagne worden mensen overal ter wereld uitgenodigd om online een gesprek te hebben met één van de zes Bekende Nederlanders die deelnemen aan de campagne: Armin van Buuren (de beste DJ ter wereld), Ruud Gullit (voetballegende), Yfke Sturm (supermodel), Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (Hollywoodacteur) en Hella Jongerius (designer).

 

KLM heeft voor deze personen gekozen, omdat ze in Nederland toonaangevend en pionier zijn in hun vakgebied en daarom goed bij KLM passen. Uit de online gesprekken met de zes Nederlandse iconen blijkt welke deelnemer vanuit gedeelde interesse de beste reisgenoot is. Totaal kunnen zes deelnemers een reis winnen, één reisgenoot per Bekende Nederlander.

Het concept van de Be My Guest campagne sluit aan bij KLM’s Meet & Seat service, waarmee mensen die een KLM-vlucht hebben geboekt voor hun interessante mensen kunnen ontmoeten die ook aan boord zullen zijn. Op een beveiligd deel van KLM.com kunnen passagiers hun Facebook- of LinkedIn-profiel delen en die van medereizigers bekijken. Zo kan bijvoorbeeld een afspraak worden gemaakt om tijdens de vlucht naast elkaar te zitten. Met het oog op privacy worden deze gegevens standaard twee dagen na de laatste vlucht gewist. Meet & Seat is inmiddels op alle intercontinentale KLM-vluchten beschikbaar.

Voor meer informatie:
KLM Mediarelations 020 649 45 45

Campaign website: www.klm.com/bemyguest

Campaign movies:
Armin van Buuren: http://www.youtube.com/watch?v=AKmnwREzYR0
Yfke Sturm: http://www.youtube.com/watch?v=z6JZWP8Bumc
Ruud Gullit: http://www.youtube.com/watch?v=T79Cd9FXhfk

Foto’s beschikbaar via www.presslink.nl/klm

Contacteer ons
Over KLM

KLM
Amsterdamseweg 55
1082 GP Amstelveen