KLM's Happy Holidays vlucht

Dinsdag 11 december 2012 — Op een stormachtige herfstdag verraste KLM stewardess Natalie enkele passagiers op Schiphol met een bijzonder kerstcadeautje.

Het verhaal
De passagiers werden uitgenodigd om plaats te nemen in het speciaal in kerstsfeer aangekleedde Business Class Theater tijdens hun vlucht naar Chicago. Rustig achteroverleunend en vol verwachting van wat zou volgen...
Eenmaal in de lucht trakteerde Amsterdams comedy instituut Boom Chicago het Business Class publiek op een feestelijke Happy Holidays comedy show. Natuurlijk was ook Santa Claus van de partij die na afloop van de show alle passagiers aan boord verblijdde met zijn bezoek!

Het waarom
KLM’s Happy Holidays vlucht is een voorbeeld van hoe KLM onverwacht sympathieke acties voor haar passagiers organiseert. Gewoon omdat het leuk is om ze zo nu en dan te verrassen.

Wat was jouw goede daad dit jaar?
Kijkers van de bijbehorende video worden uitgenodigd om een goede daad van afgelopen jaar te delen met KLM via een reactie op KLM's Facebook post of via Youtube. De deelnemers kunnen vervolgens ook verrast worden met een persoonlijk kerstcadeautje.

 

KLM Happy Holidays flight

KLM Media Relations KLM