KLM verrast passagiers met een fototentoonstelling op 10 km hoogte

Gisteren verraste KLM als eerste luchtvaarmaatschappij haar passagiers met een unieke fototentoonstelling op 10 km hoogte. Met de tentoonstelling op de Amsterdam – New York vlucht presenteerde de luchtvaartmaatschappij haar Sky High Collection; het vernieuwde verkoopassortiment aan boord. Passend bij de eigentijdse en verrassende look & feel heeft de Nederlandse topfotograaf Carli Hermes een serie foto’s gemaakt van een aantal producten.

KLM werkt al jaren samen met gevestigde namen uit de Nederlandse design- en culinaire wereld. Hiermee benadrukt KLM haar Nederlandse oorsprong.

De KLM Sky High Collection bestaat onder meer uit producten van Nederlandse ontwerpers zoals de Buddha to Buddha armband, het Omar Munie kofferlabel en de Fab. portemonnee.

Carli Hermès
Carli Hermès studeerde fotografie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Bournemouth School of Art in Engeland. Hij werd bekend met zijn iconische en vaak spraakmakende reclamecampagnes voor internationale merken als BMW, Mercedes Benz, Nike, G-Star, Martini en Suitsupply. Met zijn scherpe en stijlvolle foto’s zoekt Hermès altijd de grenzen op waarbij hij zijn boodschap met veel energie overbrengt.

Contacteer ons
Over KLM

KLM
Amsterdamseweg 55
1082 GP Amstelveen