KLM lanceert KLMBlog

Dinsdag 8 maart 2011 — Naast aanwezigheid op sociale netwerken Facebook en Twitter, is KLM een Engelstalig blog gestart. Via KLMblog wil KLM de lezers inspireren en informeren.

Vaste onderdelen van het blog zijn twee gastbloggers. Elke woensdag geeft KLM stewardess Caroline een kijkje in de keuken van haar leven aan boord. Op vrijdag neemt schrijver Richard de Nooij de lezers bijna literair mee op reis langs verschillende KLM bestemmingen.

Daarnaast speelt KLMBlog in op KLM nieuws, relevante actualiteit, leuke weetjes en geeft het achtergrondinformatie over KLM producten en reisgerelateerde onderwerpen in het algemeen.

Uiteraard kunnen de lezers  een reactie op posts plaatsen. Verder ziet de lezer de laatste KLM tweets en youtube videos.

Martijn van der Zee, Vice President E-Commerce: "KLMblog is een zeer waardevolle toevoeging aan KLM's Social Media activiteiten. Het blog biedt exclusieve content, en neemt daarnaast een centrale rol in door de verschillende Social Media kanalen met elkaar te verbinden."

KLM Media Relations KLM Royal Dutch Airlines