KLM introduceert Android app


Sinds vorige week is de KLM applicatie beschikbaar via Android Market. Na de introductie van de iPhone en de BlackBerry app vorig jaar, maakt de Android app het de gebruikers van oa HTC, Samsung, Sony en LG smart phones nu ook mogelijk om van de mobiele diensten van KLM gebruik te maken.

Via KLM's mobiele website en app kan men inchecken, een stoel selecteren, de dienstregeling bekijken, en bijvoorbeeld contactgegevens van KLM wereldwijd opzoeken. Flying Blue deelnemers kunnen hun Miles-overzicht bekijken en 'ophalers' vinder er de actuele vluchtaankomsttijden.

Sinds februari is het ook mogelijk om mobiel een ticket te boeken. Momenteel verkopen we via dit kanaal zo'n 100 tickets per week en dat aantal stijgt wekelijks.

Martijn van der Zee, Vice President E-Commerce AIR FRANCE KLM: "We staan pas aan het begin van het mobiele tijdperk. Het is onze ambitie dit jaar grote stappen te maken. We zullen het aantal services voor de mobiele website en de apps dit jaar dan ook nog flink uitbreiden."
 

Contacteer ons
Over KLM

KLM
Amsterdamseweg 55
1082 GP Amstelveen